Butikshörnan

Produkter vi gillar


En liten nischad butik med ett litet urval av produkter vi gillar. Detta blev ett litet sidospår till vår kursverksamhet och dräktservice. Vi har väldigt få varor på lager, men leverantörerna är oftast väldigt snabba. 


När vi började få förfrågningar om att laga torrdräkter kom vi i kontakt med dykgrossisten Reeldiving. Dykare har ju bland annat listat ut hur man transporterar blöta prylar. Ganska snabbt insåg vi att dom har en hel del bra produkter i sortimentet om man gillar vattenaktiviteter. En tillverkare vi fastnade för som har riktigt bra produkter vi själva använt ett tag nu är Italienska Cressi, kvalitetsprodukter för dykning sedan 1946. I sortimentet finns bland annat  väskor, grymma våtdräkter mm. Och även prudukter för andra vattensporter, som till exempel SUP-brädor.


Vi har samlat på oss ett litet sortiment av produkter för test och demo och

får några enstaka beställningar emellanåt. Tiden är nu mogen att ta steget mot en webshop för att samla produkterna på ett överskådligt sätt, och underlätta beställningar. Vi har ingen fysisk butik men är du intresserad av att testa klämma eller känna på något är du välkommen att kontakta oss så löser vi det.


Är du intereserad av någon speciell produkt, skicka ett mess eller mail så återkommer vi så snart vi kan med lagerstatus och leveranstid.

Vi jobbar för fullt med denna sida. Vi kommer att fylla på med varor eftersom. Så ha överseende med information, bilder och lagersaldon. Är du intresserad av något? Lägg en beställning så återkommer vi så snart som möjligt med leveranstid.

Väskor


Här har vi samlat några av våra favoriter. Slitstarka rejäla väskor Perfekt för att transportera blöt utrustning, eller kanske skydda dina torra 

SUP

Stand Upp Padleboard


Ståupppaddelbrädor med Priser som tål att jämföras med större aktörer. Vi har några modeller hemma för test och demo. Leveranstiden ligger på ca 1 vecka.

Våtdräkter

Handskar/Strumpor/Luvor


Detta är dräkter vi själva använder i verksamheten och är mycket nöjda med, Vet du vad du vill ha tar vi gärna hem på beställning.

Fridykning

Masker/Fenor/Snorklar

Vi jobbar på det.

Smått & gott


Här har vi samlat det som inte fick någon egen kategori helt enkelt