Dina drömmar vårat mål!Låt oss visa vägen!

Guidade turer och kurser med kajak och packraft.

Aktiv Afterwork, Familjeäventyr eller Kompishäng. Vårt mål är, ett aktivt uteliv för flera.

Packraft

Kurs & guidad turer. Prova på strömmande vatten med i våra stabila packrafts eller boka en kurs och lär dig teknik och strategi för en säkrare paddling.


Kajak

Kurser i långfärdskajak som i stora delar bygger på kanotförbundets utbildningslinje Paddelpasset baserat på EPP European Paddle Pass.Cykel

Vi byter vandringstjängorna mot cykel och Guidar dig, testa gärna någon av våra fatbikes för en riktigt härlig upplevelse.


Äventyr & Utbildning


Att guida och inspirera andra till ett aktivt uteliv är det vi brinner för. Att se deltagarna växa med utmaningen är det som driver oss, men vi tror på att leverera hela paketet och tar mer än gärna med murrikkan för att toppa det hela med 

våra schyssta burgare.


Butikshörnan


Vi har ett litet sortiment av demo produkter vi själv gillar och använder. Några enstaka produkter fins i lager men vi tar hem på beställning och våra leverantörer har ofta snabba leveranser.Dräktboden


Reparation av torrdräkter, byte av muddar, provtryckning och läcksökning. Tätning av stickhål och revor eller läckande sömtätningar.
Omdömen från tidigare gäster och deltagare.

 

Jag har lärt mig mer den senaste timmen än under alla de tidigare år jag paddlat på egen hand.

/Okänd


Det som i morse kändes skrämmande ser nu spännande och lockande ut.

/Pelle Lindblå


Oavsett omgivning och situation utstålar du ett lugn på vattnet som skapar en trygghet i hela gruppen.

/Okänd


Tack för er professionella guidning och en fantastisk upplevelse, ert lugn och säkerhet fick Tove att fortsätta vilket hon är mycket nöjd med.

/Björn Almqvist


Kursen hos er i Dala-Floda var ett genombrott, tack vare den och fina vänner lyckades jag ta mig ner för hela forsen och övervann många rädslor. Ser mycket fram emot nästa packraftsäsong.

/Annie StrandNågra av våra tidigare kurser och event

Månskenspaddling

 

Fullmånepaddling. Det är något magiskt över att njuta av månskenet, samtidigt som det ställer nya krav på navigering och säkerhet. När paddelsäsongen går mot sitt slut och höstmörkret kommer allt tidigare gäller det att pricka in dessa magiska kvällar. 


Packraft Kliniks


Säkerhetskliniks för strömmande vatten.

Svenska kanotförbundets forspaddlingskommitté i samarbete med Outdoorpirate & Kajaktiv bjöd vi in till packraftinghelg i Dala-Floda.

Vi samlades vid Lissfors för en helg inriktad på säkerhet i strömmande vatten.


20 platser bokades på under 12 timmar. Vilken härlig uppslutning!


Packraft Kurser


Grundkurser med packraft i strömmande vatten.

Efter att ha kört kliniks i samarbete med förbundet var beslutet om att köra packraft kurser inte långt borta. När sedan Kajaktiv frågade om jag var intresserad av ett samarbete. Med deras boende som ligger ett stenkast från forsen och funderingar på att ta hem en laddning Kokopelli båtar. då var det ju inget att fundera på. 


Upplev med oss.


Ett urval av bilder från tidigare kurser och event.