Vi byter namn.

Klicka på loggan för att spana in vår nya sida.

Låt oss visa vägen!

Packraft, den lilla båten för det stora äventyret.

Forspaddlingskurser och guidade turer med packraft.

Aktiv Afterwork, Familjeäventyr eller Kompishäng.

Vårt mål är, ett aktivt uteliv för flera.


Även om fors aktiviteter och framförallt packraftkurser är vår specialitet, så tar vi mer än gärna fram stor raften, kajaken eller cykeln.

Packraft

Kurser & guidade turer. Prova på strömmande vatten med i våra stabila packrafts eller boka en kurs och bli kapten över din egen båt.


Kajak

Kurser i långfärdskajak som i stora delar bygger på kanotförbundets utbildningslinje Paddelpasset baserat på EPP European Paddle Pass.Cykel

Vi byter vandringstjängorna och båten mot cykel och Guidar dig, testa gärna någon av våra fatbikes för en riktigt härlig upplevelse.


Äventyr & Utbildning


Att guida och inspirera andra till ett aktivt uteliv är det vi brinner för. Att se deltagarna växa med utmaningen är det som driver oss, men vi tror på att leverera hela paketet och tar mer än gärna med murrikkan för att toppa det hela med 

våra schyssta burgare.


Butikshörnan


Vi har ett litet sortiment av demo produkter vi själv gillar och använder. Några enstaka produkter fins i lager men vi tar hem på beställning och våra leverantörer har ofta snabba leveranser.Dräktboden


Reparation av torrdräkter, byte av muddar, provtryckning och läcksökning. Tätning av stickhål och revor eller läckande sömtätningar.
Omdömen från tidigare gäster och deltagare.

 

Jag har lärt mig mer den senaste timmen än under alla de tidigare år jag paddlat på egen hand.

/Okänd


Det som i morse kändes skrämmande ser nu spännande och lockande ut.

/Pelle Lindblå


Oavsett omgivning och situation utstålar du ett lugn på vattnet som skapar en trygghet i hela gruppen.

/Okänd


Tack för er professionella guidning och en fantastisk upplevelse, ert lugn och säkerhet fick Tove att fortsätta vilket hon är mycket nöjd med.

/Björn Almqvist


Kursen hos er i Dala-Floda var ett genombrott, tack vare den och fina vänner lyckades jag ta mig ner för hela forsen och övervann många rädslor. Ser mycket fram emot nästa packraftsäsong.

/Annie StrandUpplev med oss.


Ett urval av bilder från tidigare kurser och event.